TRADUCE ESTA PÁGINA

divendres, 27 d’agost del 2010

BABY HUMAN

Sèrie documental "The Baby Human"
 
Baby Human descobreix una nova perspectiva en el món del desenvolupament infantil destacant les aptituds per al moviment, la percepció i la comunicació, el desenvolupament de la ment, la capacitat social i l'actitud emocional dels nadons i infants.
Els nadons són éssers de gran intel·igència amb els sentits plenament desenvolupats i  amb l'habilitat d'assimilar i processar la constant allau d'imatges, sons, sentiments i moviments que els bombardegen des del naixement.
Aquesta sèrie de sis capítols de 50 minuts, tan amena com fascinant, ofereix un excepcional recorregut pels laboratoris que investiguen el comportament del nen per explorar les àrees fonamentals del seu desenvolupament-moviment, percepció, emoció i comunicació-i les noves tècniques que permeten als investigadors i científics "preguntar" a nadons més i més joves què és el que pensen.
Baby Human ha obtingut la Placa d'Or al Millor Documental dels Chicago International Television Awards, i la Cambra d'Or, als EUA International Film & Video Festival 



BABY HUMAN: CAMINAR

Videos tu.tv


BABY HUMAN: SENTIR

Videos tu.tv


BABY HUMAN: RELACIONAR-SE


Videos tu.tv


BABY HUMAN: PENSAR


Videos tu.tv


BABY HUMAN: PARLAR

Videos tu.tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog